Kapsalon eten - zo maak je de lekkerste kapsalon, frituur de frietjes tot ze klaar zijn. Bak de falafel, eventueel naar je eigen smaak met extra kruiden op smaak gebracht, in de koekenpan tot het vlees gaar is en het vrijkomende vocht verdampt is. Was de sla en scheur de sla in kleine stukjes. Snij een aantal plakken Goudse kaas af of raspen kan ook, je mag zelf bepalen hoeveel. Doe de gefrituurde frieten en de gebakken falafel op het bord of in het bakje. Leg de plakken kaas daar bovenop. Zet het geheel onder de gril of in een op 200 graden voorverwarmde oven. Als de kaas geheel gesmolten is kun je de Kapsalon afmaken door de salade erover te verdelen.
AFMAKEN KAPSALON:
Kapsalon eten - Zowel de Kapsalon met kebab, gyros, falafel als shoarma kunnen geserveerd met knoflooksaus of sambal. Dit al naar belang van je eigen smaak.